• RONDOM DE UITVAART

  Uitvaartreportage

  Als afscheidsfotograaf kan ik aanwezig zijn bij alle momenten die je graag wenst. De avondwake, het sluiten van de kist, de rouwstoet naar de begraafplaats of het crematorium, de condoleance en het samenzijn nadien; alles is bespreekbaar. Ook het verstrooien van de as kan waardevol voor je zijn om vast te laten leggen. Alle momenten die jij belangrijk vindt zijn goed om te fotograferen.

  Het kiezen voor een afscheidsfotograaf kan je rust geven tijdens de dag van de uitvaart. De afscheidsfotograaf is als het ware het extra paar ogen voor je, want veel momenten van de dag gaan als een waas aan je voorbij. Het is dan fijn als je dit alles later nog eens rustig kunt bekijken in jouw herinneringsalbum. Op het moment dat jij eraan toe bent. Net zo vaak als je zelf wilt.

  Afscheidsfotograaf Daisy
  Ik ben een rustig persoon, heb respect voor anderen, kennis van het vak en een groot empatisch vermogen. Met mijn foto’s leg ik jouw verhaal vast met sfeer en met passende creativiteit. Ik zie de momenten en houd mij op gepaste afstand. Ik werk met de juiste apparatuur om jouw verhaal in beeld te kunnen vertellen.

  Denk je na over afscheidsfotografie?
  Ik ontmoet jou en je familie graag om elkaar te leren kennen, vertrouwen te krijgen in elkaar en elkaar te begrijpen. Vooraf spreek ik alles goed met je door of bij jouw goedkeuren spreek ik alles door met de uitvaartleider. Je afscheidsreportage bundel ik in een mooi herinneringsalbum. Een album dat je erbij kunt pakken op momenten dat je het nodig hebt.

 • Gediplomeerd afscheidsfotograaf en aangesloten bij:

  “Een herinnering om vast te houden.”

  Daisy Renders, afscheidsfotograaf

 • button_contact_opnemen