• REVIEWS FOTOGRAFIE

  Christa “De rust die Daisy heeft, gaf Chico – mijn papegaaitje – gelijk vertrouwen in de fotostudio en het resultaat zijn geweldige foto’s waarin onze band heel duidelijk zichtbaar is! Voor eeuwig vastgelegd en ik ben er heel erg blij mee :).”

 • REVIEWS GRAFISCH ONTWERP

  Lindsey “Via google kwam ik op de website van Daisy terecht en heb contact via de mail met haar gezocht voor ontwerp van onze geboortekaartjes. Al heel snel ontving ik een super enthousiaste mail terug. Later die dag belde ze terug voor een kennismakingsgesprek. Uiteindelijk werd onze zoon geboren voor de geplande afspraak. Gelukkig maakte Daisy direct tijd voor ons vrij om alsnog het ontwerp door te spreken. Zonder al teveel input gegeven te hebben aan Daisy was de eerste opzet al meteen naar onze wens. Even nog wat kleine aanpassingen en nog geen week later, hadden wij fantastische geboortekaartjes in huis.”

 • REVIEWS VAN BEDRIJVEN

  Guus Klaren
  European Association of Gestalt Therapy
  “Met de professionele bijdrage van Daisy Renders is een fraaie balans ontstaan tussen inhoud en vormgeving van ons boek. Ze heeft vakbekwaam meegedacht in het vormgeven van onze wensen, werkt snel en flexibel onder tijdsdruk.”

 • “Nog geen week later hadden wij fantastische geboortekaartjes in huis!”

  Lindsey

 • Diane “We wilde voor mijn schoonvader zijn verjaardag een mooie reportage maken in een studio. We werden hartelijk ontvangen door Daisy. Het fijnste was dat er werd meegedacht voor verschillende poses. We waren met 4 volwassenen en 2 kinderen. Dit was toch wel lastig op sommige punten, maar er werd professioneel mee omgegaan. En het was gelukkig allemaal niet zo serieus, er was ruimte om te lachen.
  De prijs kwaliteit verhouding is super. Je krijgt echt waar voor je geld. Na ongeveer 1 à 2 weken ontvingen we de foto’s. De foto’s waren helemaal geweldig geworden. Vooral de verschillende opties waren leuk bijv. sepia of kleur. En we hebben er veel reacties op gehad. Dus wanneer je een professionele fotograve zoekt is Daisy Renders de fotograve voor jou!”

  Harriëtte “Nadat we enkele foto’s gezien hadden van Daisy vonden wij als gezin het ook leuk om een fotoshoot door haar te laten verzorgen. Ze maakt ze net anders dan anderen. Daisy was voor ons nog snel een mooi plekje uit gaan zoeken in de Kampina. Ik zelf ben niet zo fotogeniek en zag er toch wel wat tegenop. Maar Daisy stelde me gerust dat het goed zou komen. De foto’s werden in een heel ontspannen sfeer gemaakt. Daisy had alle tijd voor ons. En zeker voor onze dochter, want die vond toch wel dat ze als een fotomodel op de foto gezet moest worden.
  Het resultaat mag er dan ook zeker zijn. De foto’s zijn heel mooi geworden met een mooie achtergrond. Ik heb er al veel complimenten over gekregen. Ik beveel Daisy zeker aan bij anderen.”

  Hanneke “Onze ouders waren 25 jaar getrouwd en daarom hebben we Daisy benaderd voor een fotoshoot. We zijn zeer tevreden over het resultaat! Daisy is erg flexibel en komt heel natuurlijk over. We hebben op verschillende plekken foto’s gemaakt en hier een mooi boek voor onze ouders van laten maken. Het was een hele leuke middag met een mooi resultaat.”

  Rosanne “Ik ben met mijn gezin in de studio van Daisy geweest voor een familieportret. Ik heb een dreumes en een peuter dus dat was best een uitdaging, maar Daisy doet haar werk met zoveel liefde en geduld dat mijn knulletjes zich al snel op hun gemak voelden. Wij zijn super blij met de foto’s en gaan zeker nog eens gebruik maken van haar kwaliteiten als fotograaf.”

  Ellen “In september hebben wij een fotoshoot gehad van onze dochter van 4 jaar en onze zoon van 4 weken. Daisy had wat ideeën aangedragen voor accessoires die we mee konden nemen.
  In de studio nam Daisy genoeg tijd voor een gezellige shoot. Ze had erg veel geduld. Binnen enkele dagen kregen we een paar foto’s als preview en snel daarna de andere foto’s. Het eindresultaat is fantastisch. We hebben alleen maar positieve reacties gekregen!”

  Dianne “Daisy heeft een fotoreportage gemaakt met ons hele gezin (opa, oma, 3 kinderen + partners en 2 kleinkinderen). We zijn samen de bossen in gelopen en Daisy heeft onderweg veel foto’s gemaakt. Het was een heel ontspannen sfeer. Ons gezin had nauwelijks het besef dat het een fotoreportage was.
  Op mooie plekken in het bos heeft Daisy ons in niet standaard opstellingen geplaatst, waardoor er mooie foto’s gecreëerd werden.
  Binnen korte tijd kregen we alle foto’s tot onze beschikking in verschillende bewerkingen, waarna we zelf de foto’s konden laten afdrukken zoals we wilden. Vele positieve reacties hebben we gehad op de reportage.”

  Linda “Een hele gezellige en leuke fotoshoot van mijn drie dochters gehad bij Daisy. Het viel niet mee om de jongste spruit (van 1,5 jaar) er ook op te krijgen, maar Daisy heeft het toch voor elkaar gekregen. Het resultaat: een schitterende foto op canvas aan mijn woonkamermuur + mijn dressoir vol met geweldige foto’s van mijn meiden! Een echte aanrader!”

 • Wilbert en Dianne “Voor onze bruiloft wilden wij een persoonlijke trouwkaart en waren we op zoek naar een goede, creatieve fotografe. Hierdoor kwamen we al snel bij Daisy uit.
  In een persoonlijk gesprek werd goed gekeken naar wat onze wensen waren en wat de tips van Daisy waren. Hiermee is Daisy aan de slag gegaan en al snel kwamen de eerste ontwerpen van de trouwkaart. Waar wij erg enthousiast over waren.
  Tijdens onze trouwdag zijn door Daisy alle foto’s gemaakt. Bij de bruidsreportage kwam ze met erg leuke en originele ideeën waar wij niet eens aan gedacht hadden. Uiteindelijk heeft Daisy voor ons de trouwkaart, gastenboek, foto’s, foto-albums en bedankjes gemaakt.
  Daisy staat voor creativiteit, luistert goed naar je wensen, fijn in contact en wil het beste voor je. Kortom, mede dankzij Daisy kijken wij terug op een super dag!”

  Samira “Ik raad iedereen aan om bij Daisy foto’s te laten maken. Wij hebben een Newborn fotoshoot gehad en een geboortekaartje laten ontwerpen. Super mooi gedaan! Lina wilde niet echt meewerken, maar doordat Daisy heel geduldig en rustig is, zijn het super mooie foto’s geworden. Daisy levert ook snel. Met je wensen houdt ze goed rekening mee. Wij gaan zeker nog veel meer foto’s laten maken bij Daisy. Super bedankt Daisy!”

  Marcella “Daisy heeft al meerdere keren voor ons iets ontworpen. Het eerste ‘project’ was onze trouwkaart. Het was precies geworden zoals we gewenst hadden. Vrolijk, uniek en niet in standaard formaat. Omdat we zo tevreden waren heeft ze ook onze geboortekaartjes ontworpen. Hier hebben we veel positieve reacties op gehad en was ook helemaal naar onze zin.
  Natuurlijk hebben we ook meteen kennis gemaakt met haar fotografie kwaliteiten. Zo heeft ze een kerstkaart gemaakt met een foto van onze jongens erop. Ook de fotosessies waren een succes. Mooie foto’s en erg origineel bewerkt, met als toppunt: onze jongste als schilder, kok, basketballer en als kantoormedewerker op de ‘foto’. Dit waren foto’s met een witte achtergrond waar ze zelf omheen getekend heeft. Echt super!
  Mochten we weer iets nodig hebben op het gebied van fotografie en ontwerpen dan gaan we zeker naar haar terug.”

  Elke “Ik heb het genoegen gehad dat Daisy al een aantal leuke dingen voor ons heeft ontworpen. Zo heeft ze geheel naar onze smaak een geboortekaartje ontworpen. Daisy heeft toen goed naar onze wensen geluisterd en zo een super leuk geboortekaartje gemaakt voor ons. Afgelopen zomer hebben wij een buitenshoot laten verzorgen door Daisy. Dat zijn erg leuke en spontane foto’s geworden!”

 • Jan Beeks
  Medewerker marketing Rabobank Hart van de Meierij
  “We hebben Daisy al voor enkele opdrachten gevraagd. Bijzonder blij was ik met de portretfoto’s voor ons ledenblad ‘de Dichterbij’. Zonder veel uitleg wist Daisy van een statische positie toch een levendig beeld te maken. De foto’s kwamen precies overeen met mijn wensen. Een aanrader dus!”

  Theodoor van Leeuwen
  Advies-organisatie-communicatie-mediation
  “Daisy heb ik leren kennen als een toegewijd, zorgvuldig vormgeefster. Met een prima luisterend oor naar mij als opdrachtgever. Prettige toegevoegde waarde biedt Daisy door zaken aandacht te geven, waar jezelf niet aan dreigt te denken. De samenwerking met Daisy was heel aangenaam en smaakt naar meer!”

  Wilbert van der Pasch
  Vadepa, agrarische dienstverlening
  “Daisy heeft goed gekeken naar mijn wensen en heeft diverse voorbeelden aangereikt. Daisy geeft nuttige tips waar ik zelf niet aan had gedacht en de producten zijn van hoge kwaliteit. Ik ben in ieder geval erg enthousiast over haar werkwijze en blijf zeker klant bij Daisy Renders.”

  Willemien Renders – Van Pinxteren
  KVO Boxtel
  “Wij hebben aan Daisy wat opties voorgelegd om een uitnodigingskaart te ontwikkelen voor het 85-jarig bestaan van KVO Boxtel. Zij heeft er een mooie kaart van gemaakt, die direct de juiste sfeer neerzette voor onze feestavond. We hadden allemaal veel lof over haar inzet en professionele aanpak.”

  Frank Lommen
  DeLorean Club Nederland
  “Daisy is al jaren verbonden aan de DeLorean Club Nederland. Zij zorgt ervoor dat de presentatie van de club piekfijn verzorgt wordt. Van webdesign tot flyer ontwerp. De meeste credits gaan echter naar de opmaak van het clubblad, Dashboard. Dit blad wordt geheel door Daisy verzorgt. Wij zijn, met zo’n 75 leden, een kleine automobielclub, maar we hebben één van de best verzorgde, full color clubbladen van Nederland. Hierover krijgen we regelmatig complimenten van leden van andere clubs. En daar zijn we bijzonder trots op.”

  Tobias Sleumer & Björn van de Langenberg
  Alpe d’Huzes
  “Nadat we hadden aangegeven wat we wilden, kregen we al snel een eerste opzet om te bekijken of dit naar onze wens was. Na slechts enkele aanpassingen – die zeer snel verwerkt werden – konden we het eindresultaat bij de drukker laten maken. Het resultaat was top!
  Snelheid en het neerzetten van een kwalitatief eindproduct gelden zeker voor dit bedrijf! En we waarderen het enorm dat ze zichzelf kosteloos voor ons heeft ingezet om dit goede doel te steunen!”

  Judith van Pinxteren
  Van Pinxteren BV
  “Wij werken al jaren samen met Daisy. Zij heeft al veel werk voor ons verricht, zoals het ontwerpen van onze visitekaartjes, advertenties, briefpapier, kerstkaarten en flyers. Ook op privégebied heeft ze voor ons al veel moois gemaakt, zoals familieportretten en het ontwerpen van uitnodigingen.
  Zonder heel veel woorden maakt ze voor ons passende producten die bij ons én de klanten goed in de smaak vallen. Dit alles is van een uitstekende kwaliteit met een goede leversnelheid.”

  Twan Wagenaars & Mart Renders
  Camp Specials
  “Daisy maakt al vanaf de start van ons bedrijf in 2010 al het denkbare omtrent onze externe communicatie. Ze heeft ons logo ontworpen evenals onze website. Verder verzorgt ze al onze reclame uitingen zoals advertenties voor in de nieuwsbladen, banners en spandoeken, kladblokjes, visitekaartjes, bedrukking van onze bedrijfskleding, etc. We zijn erg tevreden over haar adviezen, frisse ideeën en haar flexibel karakter en betrokkenheid.”