• OVER DAISY RENDERS

  Fotografe & Grafisch ontwerpster

  Geboren als Daisy van Hellemondt in 1985. Liefdevol opgegroeid in een ondernemende familie in Boxtel. Steevast gekozen voor het volgen van creatieve studies. De liefde voor sport heb ik op latere leeftijd ontdekt en in 2010 ben ik getrouwd met de liefde van mijn leven; Mart.

  Sinds 2013 heb ik mijn eigen bedrijf en hierbij combineer ik twee dingen die ik het aller allerleukste vindt om te doen: ontwerpen en fotograferen.

  Waarom?
  + Ik maak foto’s, zodat die bijzondere, unieke en waardevolle momenten als een haarscherpe herinnering in je gedachten gevangen kunnen blijven.
  + Ik ontwerp om mensen te raken met jouw boodschap, verpakt in een pakketje dat helemaal past bij jou.

  Ik geloof in eerlijkheid, oprecht geïnteresseerd zijn in elkaar, in samenwerken en elkaar helpen. Als werknemer in het bedrijfsleven heb ik geleerd dat ik dát belangrijk vind. En ik vind het heerlijk dat ik nu op deze manier voor jou aan de slag kan.

  Ik ben…
  creatief, een perfectionist, lezer, kijker, luisteraar, rustig, eerlijk, samenwerker, helper, chocolade junk, grootverbruik theedrinker, gepassioneerd fotograaf en fanatiek ontwerper.

  En ik zou graag…
  jou leren kennen.
  Iemand een beetje leren kennen waar ik iets voor ontwerp of fotografeer. Dat waardeer ik enorm sinds ik gestart ben met mijn eigen bedrijf. Zo kan ik een ontwerp of foto maken dat écht past bij jou als persoon of bij je bedrijf.

 • daisy_renders_DEF_2b

Diensten