• LEVENSPORTRET

  Herinneringsreportage

  Ben je (ongeneeslijk) ziek en wil je een mooie herinneringsreportage laten maken? Een portretfoto voor op de rouwkaart of als tastbare herinnering voor de dierbaren die je achterlaat? Ik zorg ervoor dat je je op je gemak voelt in een setting die bij je past. Ik leg bezorgde én onbezorgde geluksmomenten vast. Van jou, alleen of samen met je dierbaren. Ook dát is afscheidsfotografie.

  Fotograferen op basis van vertrouwen
  Intieme momenten deel je niet met iedereen. Ik vind het dan ook een eer dat je mij deze toevertrouwt. Met mijn foto’s leg ik jouw leven of verhaal vast met sfeer en passende creativiteit. Ik zie de bijzondere momenten en werk met de juiste apparatuur om jouw verhaal in beeld te kunnen vertellen. Vóór de reportage ga ik met je in gesprek, zodat we elkaar begrijpen, leren kennen en vertrouwen. Zo komen we samen tot een mooi eindresultaat.

  Opties levensportret en reportage
  Wat betreft de uitvoering van de reportage zijn er tal van opties. Wil je thuis foto’s laten maken of op een locatie buitenshuis? In de studio of het bos? Ook als je een visagist bij de fotoshoot wenst, regel ik dit voor je. Wat betreft de afdrukken is er ook veel te kiezen; op gewoon fotopapier, robuust hout, stijlvol aluminium, achter acrylglas of gebundeld in een mooi herinneringsalbum. Van de afdrukken ontvang je de bestanden in hoge resolutie. De overige foto’s ontvang je in lage resolutie en zijn bij te bestellen.

  Heb je behoefte aan meer informatie omtrent een Levensportret of wil je mij leren kennen? Neem dan contact met mij op.

 • Gediplomeerd afscheidsfotograaf en aangesloten bij:

  “Een herinnering om vast te houden.”

  Daisy Renders, afscheidsfotograaf

 • button_contact_opnemen