• BRUIDSFOTOGRAFIE

  Maak je gasten al enthousiast vóór het feest!

  Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen! Wat een fijne tijd is dit voor jullie. Lekker nu de voorbereidingen in en straks samen stralen op de grote dag.

  Foto’s, gebundeld in een mooi trouwalbum, geven jullie later mooie, tastbare herinneringen aan deze bijzondere dag. Cliché – maar waar – maar deze dag vliegt aan jullie voorbij (ik spreek uit bruid ervaring). En natuurlijk willen jullie geen enkel moment vergeten van jullie trouwdag: je bruidsjurk, de gasten, de details, die bijzondere schoenen die je draagt en natuurlijk het bruidsboeket. Laat het allemaal goed en in detail fotograferen.

  Misschien ben ik jullie bruidsfotograaf? Ik ben creatief, betrokken, perfectionist, fijn in de omgang en lever foto’s en een trouwalbum waar jullie op zitten te wachten.

  Zijn jullie ook nog op zoek naar een persoonlijke trouwkaart of hebben jullie hulp nodig bij het maken van een bedankje of gastenboek? Ook daarbij help ik jullie graag.

  Spreken mijn foto’s en mijn verhaal jullie aan? Dan nodig ik jullie graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 • Daisy Renders

 • button_afspraak_geel