• BRUIDSFOTOGRAFIE

  Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen! Wat een fijne en spannende tijd is dit. Lekker de voorbereidingen in en straks samen stralen op de grote dag.

  Tot in detail
  Foto’s, gebundeld in een mooi trouwalbum, geven jullie mooie, tastbare herinneringen aan deze bijzondere dag. Cliché – maar waar – deze dag vliegt aan jullie voorbij (ik spreek uit bruid ervaring). En natuurlijk willen jullie geen enkel moment vergeten van jullie trouwdag: de bruidsjurk, de gasten, de details, die bijzondere schoenen die je draagt en natuurlijk het bruidsboeket. Laat het allemaal goed en tot in detail fotograferen.

  Bruidsfotograaf
  Misschien ben ik jullie bruidsfotograaf? Ik ben creatief, betrokken, perfectionist, fijn in de omgang en lever foto’s en een trouwalbum waar jullie op zitten te wachten.

  Trouwhuisstijl
  Zijn jullie ook nog op zoek naar een persoonlijke trouwkaart of hebben jullie hulp nodig bij het maken van origineel gastenboek, mooie menukaart of passend bedankje? De gehele trouwhuisstijl kan ik voor jullie ontwerpen en verzorgen. Ook daarbij help ik jullie graag.

  Vrijblijvend kennismakingsgesprek
  Spreken mijn foto’s en mijn verhaal jullie aan? Dan nodig ik jullie graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 • Enkele recensies:

  “Daisy legt niet alleen de situatie vast, maar ook het gevoel van dat moment.” – Bart & Aurélie

  Bij de bruidsreportage kwam ze met erg leuke en originele ideeën waar wij niet eens aan gedacht hadden.” – Wilbert & Dianne

  Daisy is een superfotograaf, een echte waardevolle toevoeging voor je bruiloft! Ongedwongen shoot, denkend aan onze wensen!” – Niels & Ilse

  Daisy als bruidsfotograaf op:

  Plan Your Wedding - Daisy

  Daisy Renders Bruidsfotograaf

 • button_bruidsfotografie_blog

 • button_afspraak_geel