• AFSCHEIDSFOTOGRAFIE

  Een periode van pijn en verdriet is zwaar. De tijd vliegt voorbij en je beleeft alles in een roes. Tegelijkertijd is het een periode waar veel liefdevolle momenten in zitten. Dierbare momenten die je niet zomaar wilt vergeten. In periodes van rouw en verlies is de waarde van foto’s dan ook ongekend hoog.

  Afscheidsfotografie: de herinnering in beeld
  De reden om te kiezen voor een tastbare herinnering in de vorm van een herinneringsalbum of levensportret, is voor iedereen anders. Een veel gehoorde reden is dat foto’s je herinnering opnieuw vertellen. Dit is fijn omdat je het moment van afscheid vaak maar half beleeft. Door foto’s blijven herinneringen binnen handbereik, wat zorgt voor een stuk bewustwording.

  De uitvaartreportage laten mensen die niet bij het afscheid aanwezig kunnen zijn, er toch een beetje bij zijn. Denk bijvoorbeeld aan familie in het buitenland of kleine kinderen die (nog) niet alles meekrijgen. Foto’s van het levensportret laten jou je dierbare herinneren zoals ze zijn of waren en terugdenken aan even dat onbezorgde moment van samenzijn. Ook is een fotoalbum aanleiding tot praten, wat helpt in het verwerkingsproces. Wat jouw reden ook is, het is een goede.

 • Gediplomeerd afscheidsfotograaf en aangesloten bij:

  “Een herinnering om vast te houden.”

  Daisy Renders, afscheidsfotograaf

 • button_contact_opnemen