• AFSCHEIDSFOTOGRAFIE

  Een periode van pijn en verdriet is zwaar. De tijd vliegt voorbij en je beleeft alles in een roes. Tegelijkertijd is het een periode waarin veel waardevolle momenten zitten. Dierbare momenten die je niet zomaar wilt vergeten. In periodes van rouw en verlies is de waarde van foto’s dan ook ongekend hoog.

  Afscheidsfotografie: de herinnering in beeld
  De reden om te kiezen voor een tastbare herinnering in de vorm van een album of levensportret, is voor iedereen anders. Een veel gehoorde reden is dat foto’s je herinnering opnieuw vertellen. Dit is fijn omdat je het moment van afscheid vaak maar half beleeft. Door foto’s blijven herinneringen binnen handbereik. Ze worden herleefd. Foto’s laten mensen die niet bij het afscheid aanwezig kunnen zijn, er toch een beetje bij zijn. Denk bijvoorbeeld aan familie in het buitenland of kleine kinderen die (nog) niet alles meekrijgen. Ook is een fotoalbum aanleiding tot praten, wat helpt in het verwerkingsproces. Wat jouw reden ook is, het is een goede.

  Van ziektebed tot afscheidsdienst
  Als afscheidsfotograaf kan ik aanwezig zijn tijdens de periode vóór het overlijden van je dierbare, bij de laatste groet en bij alle momenten tot en met de begrafenis, crematie of asverstrooiing. Ook momenten als de opbaring, het sluiten van de kist, de avondwake, de condoleance, de rouwstoet naar de begraafplaats of crematorium en de koffietafel zijn waardevol en gaan op het moment zelf vaak aan je voorbij. Het is dan fijn als je dit alles later nog eens kunt bekijken in jouw fotoalbum. Op het moment dat jij eraan toe bent. Net zo vaak als je zelf wilt.

 •  

  “Een herinnering om vast te houden.”

  Daisy Renders, afscheidsfotograaf

   

 • button_contact_opnemen

 • button_offerte_geel

 • levensportret

  Afscheidsreportage met herinneringsalbum

   

 • herinneringsalbum

  Levensportret