5 redenen om te investeren in een trouwalbum

Ieder huwelijk verdient een mooi trouwalbum!

Jullie trouwdag is voorbij. Jullie huwelijksdag hebben jullie laten vastleggen door een professionele bruidsfotograaf. Hij/zij heeft al die speciale momenten gevangen in prachtige beelden. Een bruidsreportage om nog lang van na te genieten en herinneringen op te halen! Het is daarom belangrijk om die intens belangrijke beelden goed te bewaren. Een hele goede manier is een mooi trouwalbum te laten maken; dit album is altijd bereikbaar voor een mooie herinneringenreis terug naar jullie sprookjeshuwelijk.

 • lr_renders_fotografie_niels-maaike_blog-1

 • lr_renders_fotografie_niels-maaike_blog-4

1. Bewaar je herinneringen

Het is moeilijk te geloven dat je iets gaat vergeten van je huwelijksdag, maar de harde waarheid is dat herinneringen in de loop der tijd vervagen. Je vergeet je emotie die je had net voor het ja-woord en je vergeet die unieke momentjes die jullie huwelijk zó bijzonder maakte. Met een trouwalbum kan je elk moment als herinnering terughalen met enkel een vluchtige blik door het foto-album.

 • lr_renders_fotografie_niels-maaike_blog-3

 • lr_renders_fotografie_niels-maaike_blog-5

 • 2. Digitale bestanden kunnen verloren gaan

  We vertrouwen onze digitale wereld enorm. Ondanks dat we ook wat af back-uppen, vertrouwen wij er op dat alles wat we opslaan behouden blijft tot in de eeuwigheid. Toch is het belangrijk om te onthouden dat cd’s, dvd’s of externe schijven corrupt kunnen raken, bestanden verloren kunnen raken of gedelete kunnen worden.
  Met een trouwalbum heb je fysiek je foto’s in opslag en veel minder kans dat je deze kwijt raakt.

  3. Techniek veranderd continu

  Je huwelijksfilm op VHS?! Yeah right! Het is nog niet eens zo lang geleden dat huwelijksfilms op VHS-banden werden gezet; een mooie herinnering voor later. Maar wie heeft er nu nog een apparaat om die enorme banden af te spelen? Juist!
  De techniek blijft veranderen. Wie zegt wat er van een DVD of USB over blijft in de komende decennia? Het antwoord moet ik je verschuldigd blijven, maar wat ik wel weet is dat traditioneel trouwalbum in de kast een langer leven beschoren blijft.

 • lr_renders_fotografie_niels-maaike_blog-2

4. Personaliseer je trouwalbum

Een trouwalbum kan je naar wens samenstellen. Kies je voor een linnen cover met foto, past zacht suède meer bij jullie of een chique lederen cover? In bijvoorbeeld felrood, paars of zandbruin? Al deze keuzes dragen bij hoe de foto’s tot zijn recht komen in het trouwalbum.

 • lr_renders_fotografie_trouwalbum-3

 • lr_renders_fotografie_trouwalbum-2

Heb ik als grafisch ontwerper ook jullie trouwkaart ontworpen. Heb je geen trouwkaart door mij laten maken, niet getreurd. Ook voor jullie kan ik een heel mooi trouwalbum ontwerpen; modern, rustig en een mooie continuïteit in de verschillende pagina’s.

5. Het trouwalbum: a storybook

Als je door het album bladert met vrienden of familie dan ga je weer even terug naar die bijzonder dag. Herinneringen en hilarische of emotionele verhalen worden weer verteld; je gaat weer even terug naar dé dag.
En hoe leuk is het om na jaren het trouwalbum weer tevoorschijn te halen om te zien hoe iedereen veranderd is! En zeker bij 12,5 jaar getrouwd of 25 jaar!

 • lr_renders_fotografie_trouwalbum-1

 • lr_renders_fotografie_trouwalbum-5

Een trouwalbum kan een grote investering voor je zijn. Maar van zo’n prachtige dag wil je natuurlijk een goede herinnering – een album met kwaliteit – zodat je het trouwalbum ook na jaren nog uit de kast kan halen om weer even weg te zwijmelen bij die bijzondere dag.

Met creatieve groet,

Daisy Renders
Bruidsfotograaf & Grafisch ontwerper

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *